Lánybúcsú feladatok és ötletek gyűjteménye.

0

Adatvédelem

A megrendelések pontos és gyors teljesítése érdekében a lanybucsu.hu elektronikus adatfeldolgozást alkalmaz, melynek során minden esetben tiszteletben tartja a vásárlók személyhez fűződő jogait, az adatvédelemre és adatbiztonságra vonatkozó hatályos jogszabályi rendelkezéseket.

A  lanybucsu.hu weboldalán történő adatszolgáltatás önkéntes. Az oldalon történő regisztrációval a vásárló hozzájárul személyes adatai kezeléséhez. A  lanybucsu.hu garantálja minden olyan személy elmentett személyes adatainak bizalmas kezelését, akik regisztráltak a  lanybucsu.hu oldalán (regisztrált Vásárlók).A megadott adatokat a  lanybucsu.hu a honlapon regisztrált vásárlók azonosítása, a vásárlókkal történő kapcsolatfelvétel, online termékrendelés, statisztikai kimutatások készítése, hírlevél küldése valamint marketing célok elérése érdekében rögzíti.

A  lanybucsu.hu csak azokat az adatokat dolgozza fel, melyek fenti célok eléréséhez szükségesek, és amelyeket a vásárló önkéntesen ad meg a regisztráció során.Ezek az alábbi személyes adatok: megszólítás, név, lakcím, e-mail cím, születési dátum, jelszó, fizetéssel kapcsolatos adatok és telefonszám.

A  lanybucsu.hu garantálja, hogy a vásárló hozzájárulása nélkül ezen a weboldalon kívül nem gyűjt személyes jellegű adatokat.

Jelen adatvédelmi nyilatkozat keretében a  lanybucsu.hu arról szeretné Önt tájékoztatni, hogyan és milyen célokra használják fel az Ön személyes adatait és hogyan garantálják az Ön adatainak védelmét:

A  lanybucsu.hu a személyes adatokat a mindenkor hatályos vonatkozó jogszabályok megtartásával kezeli, különös tekintettel az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, a az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről szóló 1998. évi VI. törvény, valamint a Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesületének a tartalomszolgáltatásra vonatkozó működési, etikai és eljárási szabályzata, és különösen annak a személyes adatok és információk kezeléséről és védelméről szóló 2. számú mellékletének és a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény hatályos szabályaira. Adatainak a webáruházban történő felvételének és feldolgozásának célja a  lanybucsu.hu leadott rendelései lebonyolítása. Ez az adatfeldolgozás azért fontos, hogy a  lanybucsu.hu keresztül létrejövő szerződésekből eredő, vevőkkel szembeni kötelességeinek eleget tudjon tenni, a vásárlók online vásárlását fel tudja dolgozni, a vásárlók kérdéseire válaszolni tudjon, műszaki problémák esetén segítséget nyújthasson vagy felvehesse a kapcsolatot a vásárlóval. Az adatvédelem kérdéseivel részletesebben foglalkozó biztonság és adatvédelem című tájékoztató a  lanybucsu.hu honlapján található.

Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-103532/2016.

Lánybúcsú
© 2012-2020 | Lánybúcsú
Értem

Mint minden weboldal, a lancsbucsu.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az "Értem" gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban találsz.